Fodbold nyheder

Alaba-lejr i krig med Bayern

Af Henrik Varbøl Andersen

Udtalelser fra tidligere Bayern-præsident har bragt sindene i kog i Alaba-lejren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Østrigske David Alaba forhandler i øjeblikket om en ny kontrakt med Bayern München. Tidligere Bayern-præsident Uli Hoeness udtalte i løbet af weekenden, at Alaba-lejren og specielt agent Pini Zahavi agerer alt for grådigt, og at agenten ikke er en man skulle lytte til.

Det faldt både Zahavi og George Alaba faren til David for brystet. Til Sky Sports slår de begge tilbage mod Hoeness og udtalelserne. Zahavi afviste, at han har forlangt for meget i honorar:

- På intet tidspunkt har jeg talt om mit honorar med de ansvarlige fra Bayern, udtalte han ifølge Goal.

George Alaba var ligeledes ude at afvise, at Alaba-lejren har været for grådige. Faderen var sågar ude med, at der var tale om forrykte beskyldninger:

- At hævde at vi ikke kan blive enige om en ny kontrakt på grund af honorar til agenten er forrykte beskyldninger. Alt det her på grund af at vi har afvist deres første økonomiske udspil. Vi har vores egne ideer til økonomien, udtalte han ifølge Goal.

Alaba har været hos de tyske mestre siden 2010, og hvis ikke de bliver enige om en ny kontrakt, så kan østrigeren forlade klubben på en fri transfer til næste sommer.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik