Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Christian Eriksen kan snart være fortid i Inter, mens Real Madrids talentfulde venstreback Sergio Reguilon ikke vil opgive drømmen om at blive fast mand hos "Los Blancos".

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen får måske lov til at forlade Inter, selvom det kun er godt og vel et år siden, at den danske kreatør byttede Tottenham ud med Milano-klubben. (Calciomercato)

Selvom det er sandsynligt, at Lazios midtbanegeneral Sergej Milinkovic-Savic skal til Juventus, så er Cristiano Ronaldo ivrig efter at få Olympique Lyon-midtbanespilleren Houssem Aouar til Torino denne sommer. (Caught Offside)

Juventus har sat kantspilleren Douglas Costa til salg. Det er efter sigende den 29-årige brasilianernes vedvarende skadesproblemer, som har fået ”Den Gamle Dame” til at miste tålmodigheden. (Goal)

Den 23-årige venstreback Sergio Reguilon, som sidste sæson var udlejet til Sevilla, vil ikke opgive drømmen om at spille for Real Madrid. Han foretrækker endnu et lejeophold i Sevilla, da han mener, at det gør hans chancer større for en dag at blive fast mand i Real Madrids startopstilling. (Star)

Porto har sænket prisen på den ombejlede venstreback Alex Telles, hvorfor den 27-årige brasilianer nu kan købes for i omegnen af 150 millioner kroner. (A Bola)

Selvom Lucas Vazquez er et forholdsvis sjældent syn i Real Madrids startopstilling, så spiller den 29-årige spanier alligevel mere end 20 kampe hver eneste sæson. Nu overvejer han dog et tilbud fra en pengestærk Qatar-klub. (Marca)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik