Horsens - Randers

Danmark: Superligaen
Horsens
CASA Arena HorsensFuld tid0-3Tilskuere: 1.216
Randers
LineupReferatVideo

Nederlag til Jonas Dahl i hans debut som Horsens-træner

Af Nicolai Christensen

Det endte med et nederlag til Jonas Dahl i hans debut som Horsens-træner, da Randers FC besejrede AC Horsens og Jonas Dahl med 3-0.


Det var et Horsens-mandskab, der for første gang skulle spille en kamp med Jonas Dahl som træner på sidelinjen efter, at Horsens op til denne sæson valgte at afskedige deres mangeårige succes-manager Bo Henriksen. På den anden side stod Randers med Thomas Thomasberg i spidsen, hvor der ikke er ændret det store siden sidste sæson.

Første halvleg bød ikke på det store, hvor det mest dramatiske fandt sted i kampens åbning, hvor Horsens´ Michael Lumb efter en duel med Vito Hammershøj-Mistrati endte med en finger, som var gået af led. Han fik den dog sat på plads igen, og kunne spille videre.

Til anden halvlegs-start valgte Thomasberg at skifte på toppen, hvor østrigske Marvin Egho blev taget ud, og erstattet af Al-Hadji Kamara.

Efter 59 minutters tid kom kampens indtil videre største chance, hvor Louka Prip blev spillet helt fri. Prips afslutning blev reddet af Carlgren, som gav en retur, som Erik Marxen i sidste sekund fik clearet for snuden af en Horsens-spiller.

Så kom målet. I 72. minut fik Randers et hjørnespark, som efter et hovedstød på tværs, endte for næsen af Randers´ Simon Piesinger, der nemt kunne heade bolden det sidste stykke over stregen.

Blot tre minutter efter var det efter lidt forvirring pludselig tid til at se VAR på CASA Arena. Situationen dommer Sundberg skulle ud, og tjekke var et muligt rødt kort til Horsens´ Bjarke Jacobsen, og det benyttede han. Han omstridte et gult kort til et rødt kort, og så var Horsens ud af det blå 10 mand.

For at det ikke skulle blive værre, så sparkede Randers´ Emil Riis det efterfølgende frispark direkte i kassen ind bagved Matej Delac. Et rigtig sløjt minut for AC Horsens.

3-0 skulle det også blive for Randers, da Emil Riis i overtiden kunne prikke bolden over stregen, efter endnu en dødbold.

Mere skete der ikke, og det endte derfor med et nederlag på 0-3 til Jonas Dahl i hans debut som Horsens-træner. Randers rykker med sejren op på en foreløbig førsteplads med en bedre målscore end SønderjyskE. Kampen blev overværet af 1216 tilskuere.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto