Fodbold nyheder

Barcelona sætter verdensmester til salg

Af Nicolai Christensen

Samuel Umtiti startede godt i Barcelona, men de seneste sæsoner har været svære for Umtiti, og nu skulle Barcelona og Ronald Koeman være klar til at sælge franskmanden.

Article image

26 år er han efterhånden blevet Samuel Umtiti, der tilbage i 2016 skiftede til FC Barcelona fra Lyon. Hans tid i Barcelona startede rigtig godt, hvor han og Pique fandt ind i et godt samarbejde i det centrale forsvar, men skader og andet har gjort, at han ikke har spillet meget i de sidste to sæsoner.

Nu har Barcelona fået en ny træner i form af Ronald Koeman, men det ser ikke ud til, at det kommer til at ændre synet på Umtiti i det catalanske. Det spanske medie Sport melder nemlig om, at den franske verdensmester fra 2018 er blevet sat til salg. Klubber som Manchester United og Arsenal var tidligere meldt interesserede i franskmanden, men begge klubber har siden forstærket sig i midterforsvaret, og ingen af de to klubber skulle være interesseret mere.

Prisen for Umtiti skulle lyde på omkring 250 mio. kroner, hvilket er tæt på det som Barcelona i sin tid betalte for Umtiti. Det er dog også en pris, som er markant mindre end den markedspris som Umtiti tidligere har haft. Ifølge transfermarkt skulle Umtiti nemlig have været oppe på 550 mio. kroner, men det er ikke en pris som franskmanden stadig befinder sig på.

Umtiti er venstrebenet, og har i sin Barcelona-tid spillet 77 kampe, hvor det er blevet til to mål for center-backen.

Mere om Samuel Umtiti

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik