Danmark - England

Europa: UEFA Nations League
Danmark
ParkenFuld tid0-0
England
LineupReferat

Delaney om Sancho:
En af Europas bedste

Af Raymund Nelausen

Når Danmark og England møder hinanden, er det samtidig et møde mellem klubkammeraterne Thomas Delaney og Jadon Sancho, og danskeren er meget begejstret for sin medspiller fra Dortmund.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

En af Englands helt store profiler er Jadon Sancho. Englænderen bliver også en stor mundfuld for de danske spillere, men de kan heldigvis spørge Thomas Delaney til råds om, hvordan man stopper Sancho. De har været holdkammerater i Dortmund siden 2018, og Delaney har kun rosende ord om Sancho.

- Først og fremmest så er Jadon en rigtig god spiller. Jeg ser ham som et af de største talenter i Europa lige nu. Han har taget en meget imponerende udvikling i hans karriere på det seneste for et stort hold som Dortmund, udtaler Thomas Delaney.

Jadon Sancho var i særklasse for Dortmund i seneste sæson, hvor han i 32 kampe stod bag 17 mål og 17 assist. Det er en spiller, der er stærk på egen hånd, og derfor mener Delaney, at det danske landshold skal stoppe Sancho som et kollektiv.

- Vi gør, som vi altid gør, og det er at klare det som et kollektiv. Du har ikke lyst til at stå en mod en med Sterling, Jadon Sancho eller, hvem der nu spillet. Vi skal have en plan for, hvordan vi dækker af for hinanden.

Og den plan skal helst lykkedes i morgen. Danmark er allerede tre point efter England i Nations League-gruppen, da danskerne tabte til Belgien, og England vandt på Island, og hvis det ender med endnu et nederlag til Kasper Hjulmand, ser det sort ud for Danmark i Nations League.

Mere om kampen

Mere om Jadon Sancho

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik