Fodbold nyheder

Barcelona har fået accepteret bud på mulig Suárez-afløser

Af Daniel Eckford-Olsen

De sidste par uger er rygter og spekulationer omkring Barcelona-klubben taget fart, nu har klubben fået accepteret bud på en mulig Suárez-afløser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter at rygterne om, at 33-årige Suárez skulle være på vej væk har Barcelona set sig om efter en afløser til stjerne-angriberen. Afløseren er angiveligt 26-årige Memphis Depay, og nu har Lyon accepteret et bud på 182 millioner kroner, skriver det spanske medie La Vanguardia.

Den hovedsagelige årsag til Barcelonas interesse i hollandske Depay, er sandsynligvis den nytilkommende Barcelona-træner Ronald Koeman. Han er ifølge flere medier kæmpe fan af den hollandske Ligue 1-stjerne. Samtidig med at Depay-handlen skrider frem, er Suárez angiveligt på vej til Juventus.

Lyon’s træner Rudi Garcia har også udtalt sig i forhold til de nylige fremskridt i handlen. Han har indrømmet at han helst så angriberen blive i den franske klub, men han ville ikke stå i vejen for et eventuelt Barca-skifte.

-Memphis er en spiller af høj klasse, han er en fantastisk spiller der har lavet et fantastisk comeback efter en korsbåndsskade. Vi vil være stærkere igennem sæsonen med ham på holdet, udtalte Lyon-træner Rudi Garcia til franske TF1.
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik