Fodbold nyheder

Liverpool sætter prisskilt på Wijnaldum

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Den hollandske midtbanespiller ligner en ny mand på listen over spillere der skifter fra Liverpool til Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den hollandske Liverpool-spiller, Gini Wijnaldum, er i den seneste tid blevet sat i forbindelse med et skifte til selveste FC Barcelona, der netop har ansat hollandske Ronald Koeman som træner i klubben. Det er ingen hemmelighed at Barcelona har gang i en udrensning i klubben, hvor de går ind i en genopbygningsfase af klubben. Derfor skal der også nye spillere til.

Ifølge det engelske medie Mirror, har Liverpool sat en meget beskeden pris på Wijnaldum, der er gået ind i sit sidste år af sin Liverpool-kontrakt. Der skulle være tale om ca. 125 millioner kroner for hollænderen. Hvis man tænker på dagens priser på transfermarkedet, ligner det en meget fin pris for den 29-årige midtbanespiller.

Hvis Liverpool vælger at sælge Wijnaldum, kunne det tyde på at de penge skal bruges til at finansiere et køb af spanske Thiago Alcantara, der også er blevet rygtet kraftigt til Merseyside-klubben i løbet af sommeren.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig