Fodbold nyheder

Braithwaite benægter, og Messi dropper Barca-træning

Af Troels Drasbech

De seneste nyheder fra Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

I går bragte Indkast en nyhed fra Marca omhandlende Braithwaite, der gerne ville overtage Messis trøjenummer, hvis argentineren skiftede - det benægter danskeren nu skulle have fundet sted:

- Hvad tror folk selv? Selvfølgelig gik jeg ikke til klubben for at spørge om Messis nummer - det vil være respektløst, udtalte danskeren ifølge spanske Marca via danske BT.

- Meget bliver skrevet omkring Messi, og jeg ved ikke hvad der sker. Jeg kan kun sige, at han er en fantastisk spiller og person at være holdkammerat med, sagde Braithwaite yderligere.

Apropos Messi... Argentineren missede i dag Barcelonas første træningspas i den nye sæson - det kommer i kølvandet på stjernens udmelding om, at han ønskede et skifte væk fra sin barndomsklub.

Træningen var den første under Ronald Koeman, men fraværet af klubbens ubestridte stjerne var forventet af flere spanske medier, da den 33-årige også blev væk fra søndagens medicinske undersøgelse inden opstarten.

Optagelserne fra spillernes ankomst til træningsanlægget er lækket af Reuters, og her kunne avisen konkludere, at Messi ikke ankom på noget tidspunkt.Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik