Fodbold nyheder

Ronaldo udtaler sig om sin fremtid hos Juventus

Af Raymund Nelausen

Cristiano Ronaldo har været rygtet væk fra Juventus, men portugiseren slår nu fast, at han bliver i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messis fremtid har ikke været den eneste, som har været til diskussion denne sommer. Også Cristiano Ronaldos har været usikker, og flere medier har tidligere meldt ud, at portugiseren er for dyr for Juventus, og de derfor har tilbudt ham til andre klubber.

Hovedpersonen selv slår nu alle spekulationerne til side, og forpligter sig til de italienske mestre. På Instagram skriver Ronaldo, hvad hans fremtidsplaner med Juventus er.

- Imens jeg forbereder mig til min tredje sæson som Juventus-spiller, er min ånd og min ambition større end nogensinde. Mål. Sejre, Engagement. Professionalisme. Med al min styrke og med hjælp fra holdkammerater, og alle klubbens ansatte, arbejder vi igen på at erobre Italien, Europa og Verden.

Det bliver derfor ikke i denne omgang, at Ronaldo forlader Juventus. Det må Andrea Pirlo og resten af klubben også være tilfredse med, da Ronaldo har været en vigtig mand for holdet.

Portugiseren formåede i den seneste sæson at score 31 mål i Serie A og viste, at han stadig er blandt Europas farligste angribere. Det bliver dog spændende at følge, hvilken betydning Pirlo får for Cristiano Ronaldo den kommende sæson, hvor en af målene igen er Champions League-titlen.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik