Fodbold nyheder

Vildt rygte - Ronaldo kan blive holdkammerat med Messi

Af Christian Kern Hansen

Den portugisiske verdensstjerne er angiveligt blevet tilbudt til den tidligere rival Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et noget spektakulært rygte er i dag opstået i medierne, da det forlyder, at den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo er blevet tilbudt til Real Madrids ærkerivaler Barcelona, samt en lang række andre europæiske topklubber.

Ifølge det britiske medie Daily Mail har den spanske journalist Guillem Balague udtalt til BBC, at Juventus er i færd med at sende portugiseren videre på baggrund af hans enorme løn. En løn som klubben ønsker at få afskrevet fra deres budget, og Torino-klubben skulle ifølge den spanske journalist have tilbudt stjernespilleren til europæiske topklubber. Den spanske journalist har også udtalt sig i BBC-podcasten 5 Live Sport omkring en mulig Barcelona-erhvervelse af spilleren der i mange sæsoner tørnede ud for den direkte rival, og flere gange besværliggjorde livet for catalanerne.

- Han er blevet tilbudt alle steder, inklusiv Barcelona. Jeg er ikke sikker på, at de kan slippe af med ham nemt med den slags penge som han tjener. Hvem kommer til at betale den slags penge?

Cristiano Ronaldo spillede hele ni sæsoner i den spanske hovedstad for Real Madrid, og sammen med konkurrenten Lionel Messi underholdte de to magikere hele fodboldverdenen med intense dyster, og en endeløs diskussion om, hvem der egentlig reelt set er verdens bedste fodboldspiller.

Som den spanske journalist selv udtaler, så er et skifte ikke særlig sandsynligt, og der kan da også sås tvivl om en så elsket og populær spiller som Ronaldo vil stikke en kniv i brystet på de millioner af Real Madrid-fans, der tiljublede portugiserens utallige enorme præstationer for klubben.

Mere om Cristiano Ronaldo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik