Fodbold nyheder

Konkurrent kan snyde Liverpool for Thiago

Af Troels Drasbech

Liverpool kan få konkurrence fra en af klubbens største rivaler angående Thiago.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City har angiveligt gjort sin entre i kampen om Thiago Alcantara fra Bayern München, hvor de skulle være villige til at betale mere end Liverpool for midtbanespilleren.

Liverpool har ellers været kædet sammen med spanieren i en længere periode, efter det kom ud, at Thiago ikke ønskede at forlænge med den sydtyske klub. De personlige vilkår er ikke problemet i forhandlingerne, da det er den endelige pris på den 29-årige, der har adskilt Liverpool og Bayern indtil videre.

Nyheden stammer fra tyske SportBild, hvor avisen yderligere beretter, at området hvor City er villige til at byde mere end konkurrenterne fra Merseyside ikke er fremhævet - det kan derfor være markedsprisen, højere løn til Thiago eller begge dele.

Citys manager, Pep Guardiola, har kendskab til Thiago fra Barcelona, og det var ligeledes den spanske manager, der hentede midtbanespilleren til Bayern i 2013. Thiago vil formentlig overtage David Silvas plads på midtbanen, hvis skiftet skulle gå hen og blive en realitet.

Mere om Thiago Alcântara

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik