Manchester U - FC København

Europa: Europa League
Manchester U B. Fernandes (Str. 95)
RheinEnergieStadionAET1-0
FC København
LineupReferat

Den store United-fan Daramy:
Denne spiller er min yndlingsspiller

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det bliver noget af en mundfuld for FC København, når de mandag spiller kvartfinale mod Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC København er ikke den eneste klub, som Mohammed Daramy følger i tykt og tyndt. Det 18-årige talent er også stor fan af Manchester United, og han ser både alle holdets kampe og følger med på klubbens hjemmeside. Det fortæller offensivspilleren til Ekstra Bladet forud for Europa League-kvartfinalen mandag aften mellem FCK og Manchester United.

- Jeg har været fan af Manchester United, siden jeg var fem år, fordi min storebror var det. Jeg ser alle deres kampe, hvis jeg kan, og følger dem på Instagram og klubbens hjemmeside, fortæller Daramy.

Der er dog en af mandagens modstandere, som er mere populær end alle andre hos FC København-spilleren. Nemlig Marcus Rashford.

- Han har været min yndlingsspiller, siden han fik sin debut mod FC Midtjylland i Europa League og kort efter sin debut i Premier League med to scoringer mod Arsenal. Jeg er rigtig stor fan af ham, siger offensivspilleren.

Kampen mellem FC København og Manchester United bliver spillet på neutral bane i Köln klokken 21.00. Kampens vinder vil kvalificere sig til Europa Leagues semifinale.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik