Fodbold nyheder

Nye kontrakter, tilgange og afgange:
Her er Arsenals sommerrengøring

Af Christian Bang Jensen

Manager Mikel Arteta og teknisk direktør Edu har sat skub i sommerrengøringen hos Arsenal, hvor nye kontrakter i disse dage underskrives, spillere hentes ind og andre sættes til salg.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter flere måneders forhandlinger har Arsenal overbevist anfører og spidsangriber Pierre-Emerick Aubameyang om at underskrive en ny kontrakt med ”The Gunners.” Dermed er første fase i sommerrengøringen hos London-klubben sat i værk.

Aftalen er endnu ikke bekræftet, men ”The Evening Standard” rapporterer, at der foreligger en mundtlige aftale mellem spiller og klub.

Aftalen med den 31-årige angriber fra Gabon kommer oven på en anden stor historie hos The Gunners. I løbet af de seneste par dage har flere engelske medier skrevet, at den tidligere Chelsea-kantspiller Willian er tæt på at underskrive en treårig aftale med rivalerne fra London.

Står det til ledelsen i Arsenal, stopper tilgangene ikke her. Hos franske Lille er den 22-årige brasilianske centrale forsvarsspiller Gabriel Magalhaes kommet i Mikel Arteta og den tekniske direktør Edus sigtekorn, mens Atletico Madrids centrale midtbanespiller Thomas Partey længe har været rygtet til London.

Foruden brasilianerne Willian og Gabriel Magalhaes skulle disses landsmand Coutinho også være et af navnene som Arsenals tekniske direktør har på listen over mulige tilgange.

For at betale for de nye kontrakter og spillere, der kommer ind, må andre sige farvel til tiden i den røde trøje. Her er det især spillere som Lucas Torreira og Ainsley Maitland-Niles, der er på vej ud.

24-årige Lucas Torreira fra Uruguay skal angiveligt være på vej til AC Milan, mens den britiske back er på blokken hos både Everton og Brighton.

Dertil ønsker Mikel Arteta og Edu at afsætte Mesut Özils, Matteo Guendouzis, Henrikh Mkhitaryans og Shkodran Mustafis dyre kontrakter, hvorfor de alle er blevet sat på transferlisten denne sommer.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik