Fodbold nyheder

Wilczek tjener kassen i FCK

Af Troels Drasbech

Den polske angriber kommer ikke til at mangle penge i sin tid i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den polske angriber Kamil Wilczek har fyldt meget i dagens mediedækning, da den 32-årige angriber har gennemført sit skifte til FC København - angriberen spillede for nyligt fire fremragende sæsoner i Brøndby.

De flotte præstationer i Brøndby-trøjen fik polakken solgt til tyrkiske Göztepe tilbage i januar, hvor Wilczek scorede en noget større løncheck. Efter blot seks måneder er han nu tilbage i Superligaen, men økonomien kommer i den grad ikke til at stramme af den grund.

Ekstra Bladet erfarer, at FCK og Wilczek har indgået en aftale, der sikrer den polske angriber hele 15 millioner kroner fordelt ud på sin treårige kontrakt. Beløbet er inklusiv sign-on-fee - det udbetales hyppigst i forbindelse med kontraktunderskrivelsen.

Den officielle købspris er fortsat ukendt, men klubbens manager, Ståle Solbakken, udtalte på dagens pressemøde, at den omtalte transferpris på to millioner kroner ikke er i nærheden af den oprigtige pris:

- Jeg kan ikke give nogen detaljer, men det er tættere på 900.000 euro, end det er på to millioner kroner, udtalte manageren.

Mere om Kamil Wilczek

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik