Fodbold nyheder

Dortmund-overhoveder tror på Sancho bliver

Af Christian Kern Hansen

Dortmund´s administerende direktør Hans-Joachim Watzke siger, at der ikke engang har været kontakt mellem Dortmund og Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jadon Sancho er tilsyneladende Manchester Uniteds helt store transfermål i dette sommervindue, og den blot 20-årige engelske komet er da også blevet rygtet kraftigt til den engelske gigant. For nylig bragte Indkast.dk nyheden om, at Manchester United med den administrerende direktør Ed Woodward i spidsen er klar til at betale det fulde beløb for Dortmund-stjernen ved at betale det fulde beløb over forskellige rater. En pris der skulle ligge på i omegnen af 893 millioner danske kroner. Men med udgangspunkt i nedenstående kommentarer udtrykt af henholdsvis Dortmund-sportsdirektøren Michael Zorg og Dortmund´s administerende direktør Hans-Joachim Watzke, så bliver rygterne om en Sancho-fremtid i United mere eller mindre jævnet med jorden.

- Jeg går ud fra, at Jadon vil tage del i træningslejren på mandag, og spille med os i den kommende sæson, udtalte Dortmund-sportsdirektøren Michael Zorg til ESPN i går.

Men også den garvede administrerende direktør Hans-Joachim Watzke blev fanget af det internationale medie til en snak om englænderens fremtid.

- Der har aldrig været et bud på Jadon, men vi har forebyggende givet minimumsprisen af det der skal betales. Indtil nu, har der ikke været kontakt mellem Borussia Dortmund og Manchester United med henblik på Sancho, hverken indirekte eller gennem en påstået mellemmand.

I medierne har der allerede været snak om hvem der eventuelt kunne erstatte den 20-årige engelske kantspiller, og der har været forlydener om, at Ruhr-klubben har udset sig Werder Bremen-profilen Milot Rashica som en erstatning for et potentielt salg af Sancho.

Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik