Fodbold nyheder

Leverkusen-træner om Havertz:
Han spiller mod Rangers

Af Simon Lindgren

Leverkusen spiller torsdag mod Rangers og Leverkusen-træner Peter Bosz forsikre, at Kai Havertz spiller kampen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et af de allerstørste transferrygter indtil videre er Chelsea’s interesse for Leverkusen-spilleren Kai Havertz. Den unge tysker har haft en fænomenal sæson i Bundesligaen, hvilket også har gjort ham til en ganske eftertragtet ung mand.

Torsdag aften skal Leverkusen spille returkamp hjemme mod Glasgow Rangers efter en sejr på 3-1 i det første opgør. Selvom der har floreret rygter om, hvorvidt Leverkusen-talentet Havertz ville spille kampen, så er tyskernes træner Peter Bosz meget klar i sin melding til Sky Sports.

- Ja han kommer til at spille, og jeg er overbevist om, at han kæmper 100 procent for Leverkusen, fortæller Peter Bosz.

Kai Havertz har vist sig at være en yderst vigtig spiller for Leverkusen, hvor han blandt andet bidrager med både mål og assists. I Bundesligaen blev han også topscorer for klubben med 12 mål. I Europa League er det indtil videre blevet til tre mål og to assists for midtbanespilleren. Et af målene blev scoret i 3-1-sejren over Rangers.

Rygterne om Havertz’ skifte til Chelsea er efterhånden uundgåelige, og det er ikke småpenge, som Chelsea skal af med, hvis de vil sikre sig den offensive midtbanespiller. Prisskiltet ligger nemlig mellem 438 millioner kroner og 564 millioner kroner.

Mere om Kai Havertz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik