Fodbold nyheder

Chelsea kan gøre ham til den dyreste forsvarsspiller

Af Nicolai Christensen

Chelsea er interesseret i Leicesters Ben Chilwell, men for at købe ham vil de være nødsaget til at gøre ham til den dyreste forsvarsspiller i historien.

Article image
Ritzau-Scanpix

Engelske forsvarsspillere og høje priser er efterhånden noget af det, der hænger allermest sammen, og det kan vi måske blive vidne til igen. Chelsea har i længere tid været meldt interesseret i den engelske-landsholdsback Ben Chilwell fra Leicester, men ifølge det engelske medie The Daily Mirror, så kommer Leicester ikke til at sælge Chilwell for mindre end 660 mio. kroner.

Det betyder, at han meget vel kan ende med at blive solgt for en højere pris, end den som Manchester United betalte for Harry Maguire sidste sommer. United skulle nemlig have betalt omkring 650 mio. kroner for den store midterforsvar, ifølge Transfermarkt.

Til Chelseas held så er det trods alt en Ben Chilwell som selv skulle være rimelig opsat på et skifte til ”The Blues”, men skal det ske, så skal Chelsea altså op med den helt store pengepung.

Ben Chilwell har spillet 11 landskampe for det engelske landshold, og scorede i denne sæson tre mål, og lagde op til tre mål for Leicester i Premier League.

Mere om Ben Chilwell

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik