Fodbold nyheder

Medie:
Fem måder Jack Grealish kunne passe ind hos Manchester United

Af Nicolai Christensen

Jack Grealish bliver stadigvæk rygtet til Manchester United, og det engelske medie FourFourTwo er kommet med fem måder, som han kunne passe ind på.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jack Grealish er over flere omgange blevet rygtet til Old Trafford og Manchester United, og det har fået det engelske medie FourFourTwo til at komme med fem måder, som Grealish kunne passe ind på hos United.

Som et alternativ til Marcus Rashford. Her vil han spille på Rashfords plads ude på venstre-kant, og det er en rolle, som han også har spillet i Aston Villa før. Ulempen for Grealish i denne er, at han højst sandsynligt skal agere reserve for Rashford, da det virker usandsynligt, at United skulle bænke Rashford.

Som et alternativ til Bruno Fernandes. Der vil han gå ind på den forreste af de tre centrale midtbanepladser og spille Bruno Fernandes` rolle. Igen en position som han har spillet et par gange hos Aston Villa, men problemet er igen, at han vil stå bag en spiller, som Ole Gunnar Solskjær med ret stor sandsynlighed ikke kommer til at bænke specielt ofte.

Som et alternativ til Paul Pogba. Det er en rolle, som han ikke har gjort sig så meget i, da han i denne ville skulle agere en af de to mest defensive på den centrale midtbane. På den anden side er det ikke utænkeligt, at han vil spille oftere, da Paul Pogba langt fra spiller hver gang.

I Solskjærs tremands-forsvar system. Her vil han gå ind på en tremands-central midtbane i en felt-til-felt rolle, hvor Bruno Fernandes vil lægge foran de tre på midten. Den kunne også godt være en mulighed, sådan en opstilling vil dog holde spillere som Greenwood, Martial eller Rashford ude af startopstillingen.

I en 4-4-2. Han vil lægge ude til venstre i en firemands-midtbane, som igen er noget, han har gjort før i Aston Villa. Den vil dog igen holde en af de andre dygtige offensiv-folk ude af startopstillingen.

Hvilken formation Grealish vil passe bedst ind i, hvis han skulle skifte fra Aston Villa til United er en smagssag. Det virker dog usandsynligt, at han ikke ville skulle spille, da det er et prisskilt på op imod 650 mio. kroner han løber rundt med, efter at det lykkedes Aston Villa at klare frisag i Premier League.

Mere om Jack Grealish

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik