Fodbold nyheder

Juventus vil indgå byttehandel med Manchester United

Af Christian Kern Hansen

Juventus skulle angiveligt være interesseret i at lave en byttehandel med Manchester United omhandlende United-forsvarspilleren Chris Smalling og Juventus-kantspilleren Federico Bernardeschi.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tidligere på dagen bragte Indkast.dk nyheden i dagens internationale rygter om, at Roma ikke har kunne lande en aftale med den engelske midtstopper Chris Smalling, og at han derfor er på vej tilbage til Manchester United denne sommer. En nyhed som kom fra Manchester Evening News. Men måske kan en fremtid i Italien alligevel blive tilfældet for den 30-årige englænder, da mestrene fra Juventus angiveligt skulle være interesseret i at hente den solide stopper til Torino.

Det italienske medie Calciomercato skriver i hvert fald, at Juventus vil tilbyde deres 26-årige italienske kantspiller Federico Bernardeschi med henblik på at kunne sænke prisen for Chris Smalling i en eventuel handel. En sådan byttehandel vil altså dermed muligvis kunne realisere et Juventus-køb af den solide Manchester United-stopper, der formentlig ikke er helt billig at erhverve sig efter særdeles gode præstationer i Roma.

Smalling har haft en god sæson i Roma, hvor han har været først på holdkortet i 30 ud af 38 mulige Serie A-kampe, og de gode præstationer har altså nu tilsyneladende vakt interesse hos mestrene fra Juventus, der i denne sæson vandt det italienske mesterskab for niende år i streg.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik