ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Capello:
AS Roma-talent kan vinde Ballon d’Or

Af Daniel Fisker

Fabio Capello har særdeles høje tanker om AS Roma-talentet Nicolo Zaniolo.

Article image
Ritzau-Scanpix

En fremtidig Ballon d’Or-vinder løber måske rundt i Rom. I hvert fald er Fabio Capello overbevist om, at Nicolò Zaniolo har potentialet til at blive den bedste i verden.

Capello gjorde som træner AC Milan til Champions League-vindere i 1994, før han i 2001 sikrede AS Roma en historisk Serie A-titel. Capello sammenligner Zaniolo med Kaka og er overbevist om, at den 21-årige italiener har, hvad der skal til for at stryge til tops.

- Dette Roma-talent har en ekstraordinær fysik, styrke og fart – kombineret med kvalitet. Han har ikke alene potentialet til at vinde Den Gyldne Støvle, men også potentialet til at vinde endnu mere, udtaler Fabio Capello ifølge Goal.com.

- Kaka havde ikke samme styrke som Zaniolo, fordi han var mere teknisk, hvilket kom til udtryk på banens sidste tredjedel.

- Jeg er forelsket i Zaniolo, fordi han er i besiddelse af alt på højeste niveau: Styrke, kvalitet og fart. Der er andre spillere derude, som har et stort potentiale, men ingen som ham.

- Hvis man ser på den assist, han leverede til Perotti mod Juventus, så understreger det hans fantastiske overblik og præcise føling med bolden, at han først løber fra midtbanen til kanten af feltet og stadigvæk er i stand til at holde hovedet koldt nok til at levere en så præcis aflevering.

- Jeg kan i øjeblikket ikke se andre unge spillere, som er lige så gode som Zaniolo, så jeg tror, at han har potentialet til at vinde Ballon d’Or.

De seneste transferrygter går ud på, at Juventus og Liverpool er interesserede i Zaniolo, mens AS Roma vil gøre alt for at holde på den talentfulde midtbanekreatør.

Mere om Nicolò Zaniolo

Mere om Roma

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik