Fodbold nyheder

Manchester City emne:
Jeg vil være som Ronaldo

Af Raymund Nelausen

Manchester City er tæt på at hente Ferran Torres fra Valencia. Den 20-årige kantspiller er et stort talent, som ønsker at gå i Cristiano Ronaldos fodspor.

Article image
Ritzau-Scanpix

En af Manchester Citys transfermål denne sommer er 20-årige Ferran Torres. Mediet Goal har meldt ud, at parterne snart skriver under på en aftale, der sender Torres til Premier League.

Ferran Torres har i denne sæson bidraget med fire mål og fem assists i La Liga, og regnes allerede som et af Spaniens helt store talenter. Nu er han på vej til Manchester City, hvor en anden spanier, David Silva, har forladt klubben. Og netop David Silva har altid været en inspiration for Torres.

- Da jeg var lille og ankom til Valencia, var David Villa og David Silva mine store forbilleder, da de tog Valencia til nye højder, udtaler Ferran Torres til Guillem Balague.

Villa og Silva imponerede i Valencia-trøjen, og satte sit aftryk på en meget ung Torres. Det er dog en helt anden spiller, som er Torres´ største forbillede. Det er Cristiano Ronaldo, og Torres ønsker at gå i portugiserens fodspor.

- Men for mig er Cristiano (Ronaldo, red) mit helt store forbillede. Det er ikke kun på grund af måden, som han spiller fodbold på. Det skyldes også, hvordan han opfører sig uden for banen. Det er beundringsværdigt, og jeg vil gerne gå i hans fodspor.

Tiden må vise, hvorvidt Ferran Torres rammer samme niveau som Cristiano Ronaldo. Indtil videre skal et skifte først gå igennem mellem Valencia og Manchester City, hvor Manchester-klubben angiveligt har budt over 260 millioner kr. for 20-årige Torres.

Mere om Ferrán Torres

Mere om Valencia

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik