Fodbold nyheder

Richarlison:
Ancelotti vil have jeg bliver

Af Nicolai Christensen

Evertons brasilianske stjerne, Richarlison, har fået af vide af Ancelotti, at han forventer, han forbliver i Everton.

Article image
Ritzau-Scanpix

23-årige Richarlison har i længere tid nu været Evertons offensive es, hvilket har gjort ham interessant for andre klubber. FC Barcelona har tidligere været interesseret i brasilianeren, men Everton-manager skulle eftersigende have bedt angriberen om at vente med et skifte.

- Vi har talt om det (fremtiden, red.), og Ancelotti har allerede sagt, at han regner med mig i endnu en sæson, han har bedt mig om at holde lidt igen, lød det fra Richarlison til Globo Esporte.

Han afviser dog heller ikke, at det også meget kommer an på buddet, og fra hvilken klub et eventuelt bud skulle komme fra.

- Det afhænger jo også af, om der skulle komme et godt bud. Så må vi sætte os og snakke, det er en del af fodbold. Vi taler stadig om de her detaljer og finder en løsning.

- Ancelotti får også nye spillere ind, så vi sætter os og snakker, men jeg tror godt, jeg kan vente en sæson mere.

Richarlison som Everton hentede i Watford for nogle transfervinduer siden, har i denne sæson lavet 15 mål og lagt op til fire mål i 41 kampe. Richarlison har i denne sæson således spillet på flere positioner, hvilket også er noget af det, som har skaffet ham interesse fra andre klubber.

Mere om Richarlison

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik