Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens engelske rygter

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham-manager, Jose Mourinho, er interesseret i den colombianske-kant, Luis Diaz, fra Porto. (Record)

Liverpool og Manchester City er begge interesserede i Sevillas 27-årige forsvarsspiller, Diego Carlos, som har en frikøbsklausul på 574 mio. kroner. (Star)

Arsenals gabonesiske angribers, Pierre-Emerick Aubameyang, fremtid i klubben kunne blive afgjort alt efter om ”The Gunners” vinder FA Cup-finalen, med Barcelona og Inter som holder øje med angriberens situation. (Mirror)

Snakken mellem Manchester United og Dean Henderson, som har været på lån i Sheffield United, er i en vigtig fase efter flere ugers forhandling. (Sky Sports)

Chelsea prioriterer købet af Leicesters engelske-back, Ben Chilwell, over andre muligheder som Ajax argentinske-back, Nicolas Tagliafico, og Getafes Marc Cucurella. (Goal)

West Ham er interesserede i Queens-Park Rangers´ back, Ryan Manning. (Telegraph)

Joe Hart der tidligere har stået i Burnley, West Ham og Manchester City er på vej til et skifte til de skotske mestre, Celtic. (Sun)

Premier League-oprykkerne, Leeds, jagter FC Utrechts 25-årige hollandske-back, Sean Klaiber, da de forsøger at lave tidlige handler i transfervinduet. (Voetbal International)

Leeds håber på at købe den argentinske u-20-spiller, Thiago Almada, men den 19-årige har fortalt sine Velez Sarsfield-holdkammerater, at han ønsker at forblive i sit hjemland. (Leeds Live)

Watford er i forhandling med Vladimir Ivic over et manager-job i klubben, efter den 43-årige serber har forladt hans trænerrolle i Maccabi Tel Aviv, hvor han har vundet utallige mesterskaber. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik