Barcelona - Napoli

Europa: Champions League
Barcelona C. Lenglet (10), L. Messi (23), L. Suárez (Str. 45)
Camp NouFuld tid3-1
Napoli L. Insigne (Str. 45)
OptaktLineup

Barcelona i problemer forud for CL-brag

Af Nicolai Christensen

Det er en udfordrende tid for Barcelona, og nu ser det også ud, at de må undvære flere spillere til deres CL-kamp imod Napoli.

Article image
Ritzau-Scanpix

En skuffende slutning på La Liga-sæsonen og en masse rygter om spillere, der er på vej væk fra klubben. Nu også en masse skader forud for vigtig Champions League-kamp. Når FC Barcelona d. 8. august tager imod Napoli, så bliver det med en noget decimeret trup. Danske Martin Braithwaite er ikke registreret i deres CL-trup. Samuel Umtiti er ude med skade, og dertil har både Sergio Busquets og Arturo Vidal karantæne. Oveni det er der forlydender om, at Arthur, der skifter til Juventus efter sæsonen, ikke har i sinde at spille flere kampe for den catalanske storklub.

Det efterlader Barcelona med en trup på 13 markspillere plus to målmænd, som er klar til kampen mod Napoli. To af de 13 er dog franske Antoine Griezmann og Clement Lenglet, som begge har været ude med skade, og kæmper for at blive klar til kampen mod Napoli.

Manden der så kunne afløse Umtiti og Lenglet i midterforsvaret, såfremt begge skulle være ude til kampen, Ronald Araujo, pådrog sig en skade i sidste uge for deres andethold. Han er derfor også tvivlsom til kampen.

Det bliver derfor med en smal trup, at FC Barcelona skal forsøge at spille sig videre i Champions League, når de møder Napoli d. 8. august. Barcelona må dog stadigvæk betegnes som favoritter til opgøret imod Gennaro Gattusos Napoli-mandskab.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik