Fodbold nyheder

Ancelotti vil udvikle fremfor at hente nye spillere

Af Christian Kern Hansen

Everton-manageren Carlo Ancelotti har gjort det klart, at han hellere ønsker at arbejde videre med det nuværende spillermateriale, fremfor at hente en masse nye spillere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Carlo Ancelotti overtog managersædet i Everton tilbage i janaur-måned, efter at den daværende manager Marco Silva havde bragt klubben på randen af nedrykning. Siden den erfarne managers ankomst til Merseyside-klubben er resultaterne blevet en smule bedre, og Everton-fansene kan glæde sig over, at det der kunne ligne et nedrykningsdrama hen mod slutningen af sæsonen aldrig for alvor blev realiseret.

Selvom det formentlig ikke er tilfredsstillende for en klub af Evertons størrelse at slutte i midten af tabellen, så lader det ikke til, at den italienske manager ønsker at købe en masse nye spillere ind, i håb om at kunne opnå bedre resultater i den kommende sæson. Carlo Ancelotti har udtalt sig til det britiske medie Independent om det kommende transfervindue, og hvilke planer som klubben har i forbindelse med det.

- Vi skal møde hinanden i næste uge, og vi kommer til at lave en plan for fremtiden. Det vil helt sikkert blive en udvikling af holdet. Alle vil gerne opnå det næste niveau, og det er at forbedre sig.

Everton ender enten som nummer 11 eller 12 i denne sæson i Premier League, og selvom Everton på hjemmebane søndag slår stærkt nedrykningstruet Bournemouth, så kan de alligevel ende som nummer 12, da de blot er foran Southampton på nuværende tidspunkt med en bedre målscore.

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik