Fodbold nyheder

Manchester United har fundet et alternativ til Jadon Sancho

Af Raymund Nelausen

Manchester United har længe været ude efter Jadon Sancho, men kan ikke få afsluttet handlen. Nu har de efter sigende fundet et alternativ i Kingsley Coman fra Bayern München.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jadon Sancho har været en stor profil for Dortmund i Bundesliga, og derfor er det da også naturligt, at Manchester United er ude efter englænderen. Dortmund forlanger dog næsten 900 millioner kr., og det har Manchester-klubben problemer med at betale i denne tid.

Mediet The Athletic skriver nu, at klubben ser mod andre spillere for at finde et alternativ til Sancho, og at de har fundet en anden i Bundesliga. Her har Ole Gunnar Solskjær udset sig Kingsley Coman fra Bayern München.

Coman spiller også på kanten, og har i denne sæson scoret fire mål for ”Die Rekordmeister”. Yderligere får han i den kommende sæson stor konkurrence fra Leroy Sané, og derfor falder Coman langt ned i hierarkiet. Det kan få franskmanden til at lede efter en anden klub, og det kan meget vel blive Manchester United.

Manchester United er både åben for at hente Kingsley Coman på en permanent eller en lejeaftale, men det kan blive svært. Bayern München er nemlig ikke interesseret i at give afkald på Coman. De går efter at have en bred trup, da de satser på flere turneringer i den kommende sæson.

Mere om Kingsley Coman

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik