Fodbold nyheder

Ribery vil give et trofæ til Firenze

Af Stefan Lindahl

Franck Ribery er slet ikke færdig med at spille fodbold, og franskmanden vil gerne give et trofæ til Fiorentina og Firenze.

Article image
Ritzau-Scanpix

- Jeg træner, og har det sjovt ligesom i starten. Jeg er ikke træt af det her. For mig er fodbold ikke bare et job, det er sjovt, og det er min passion. Jeg vil rigtig gerne give “Viola-tilhængerne” (Fiorentinas fans, red.) et trofæ. Jeg vil gerne takke dem for den store kærlighed, som de har vist mig. Jeg håber, at de snart kan vende tilbage til stadion.

Sådan har Fiorentinas franske stjerne Franck Ribery fortalt til det italienske medie Gazzetta dello Sport. Selvom indeværende sæson er smuldret i hænderne på Firenze-klubben, som er strandet midt i Serie A-tabellen, så planlægger offensiv-spilleren, som kom til Fiorentina sidste sommer fra tyske Bayern München ganske gratis, dog ikke at smide støvlerne på hylden:

- Så længe, at jeg har modet og motivationen, og min krop selvfølgelig tillader det, vil jeg gerne fortsætte. Jeg tænker på min fremtid, når den tid kommer.

Da den 37-årige franskmand, som tidligere har vundet blandt andet Champions League, skiftede til Fiorentina, fortalte klubbens ejer Rocco Commisso, at Ribery var hans gave til Firenze. I sin første sæson i Italien har Ribery i 19 Serie A-kampe scoret tre gange og assisteret til samme antal mål. Franskmandens nuværende Fiorentina-kontrakt gælder til og med næste sæson.

Mere om Franck Ribéry

Mere om Fiorentina

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik