S. Mané (20)
Torsten Brix

Arsenal-reserver slår Liverpool

Mestrenes profiler lavede gigantiske fejl, som blev straffet…
Inden onsdagens stormøde i Premier League var der vanvittige 43 points forskel imellem mestrene fra Liverpool og hjemmeholdet Arsenal. Klasseforskellen var også til at se i kampens indledning, hvor Liverpool lavede et flot mål efter et solidt opspil – se målet her:

Herefter var der dog ikke meget mesterskabsspil over Liverpool i resten af første halvleg, og to af holdets helt store defensive profiler lavede nogle gigantiske personlige fejl. Først mistede Virgil van Dijk bolden, efter han havde fået et mindre skub og senere var det Alisson, der fumlede gevaldigt i Liverpool-målet.

Dette udnyttede reserven Reiss Nelson til at score ligesom Alexandre Lacazette, der på det sidste også har tilbragt en masse tid på Arsenal-bænken. De var langt fra de eneste Arsenal-reserver, der startede kampen, da Mikel Arteta udover disse to også gav startplads til spillere som Rob Holding, Lucas Torreira, Cedric Soares og Emiliano Martinez, der startede, da Arsenals normale keeper Bernd Leno er skadet.

Netop Martinez kom i fokus i starten af anden halvleg, hvor han fik skubbet afslutningen fra Mohamed Salah over mål, efter egypteren havde lavet en lækker detalje. I den anden ende kom Arsenal ikke til meget mere, men alligevel vandt de med 2-1 over mestrene fra Liverpool.