Fodbold nyheder

Vendsyssel FF fyrer både cheftræner Johnny Mølby og sportsdirektør Ole Nielsen

Af Raymund Nelausen

Det har været en skuffede sæson for Vendsyssel FF, som nu har valgt at stoppe deres samarbejde med Johnny Mølby, assistent Henrik Larsen og klubbens sportsdirektør Ole Nielsen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ser man på Vendsyssel FFs seneste resultater, har man svært ved at blive imponeret. Samme holdning har klubbens ledelse haft, og de har valgt at fyre Johnny Mølby og Henrik Larsen fra trænerteamet og sportsdirektør Ole Nielsen

- Jeg vil gerne takke Johnny Mølby og Henrik Larsen for deres store arbejde i Vendsyssel FF. Vi har intet haft at udsætte på deres indsats og engagement, men vi må også konstatere, at resultaterne og spillet ikke har levet op til vores forventninger, har bestyrelsesformand Jacob Andersen skrevet i en pressemeddelelse.

Siden Nordic Bet Ligaen startede op igen, har klubben blot vundet tre ud af 11 kampe, og de seneste tre kampe har alle været nederlag, hvor de sammenlagt har ladet sig passere hele syv gange.

Det blev for meget for klubbens ledelse, som ikke har været tilfredse med, hverken spillet på banen eller klubbens aktuelle placering på en sjetteplads i Nordic Bet Ligaen. Spekulationerne om den nye træner kommer ikke til at vare længe, da Vendsyssel FF allerede har fundet en afløser, der vil blive offentliggjort senere i dag.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea