Fodbold nyheder

Super-reserven ønsker at blive

Af Henrik Varbøl Andersen

Han scorede to mål mod Barcelona i Champions League-semifinalen sidste år, og er efterhånden blevet Evertons onde ånd, men han drømmer ikke om andre klubber på trods af en reserve tilværelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Divock Origi blev nærmest udødelig gjort i Liverpools røde trøje i sidste sæson, hvor han brillerede med to mål i Champions League-semifinalen mod Barcelona, og var en afgørende faktor i den samlede sejr. Super-reserven kunne nok drømme om en større rolle i en anden fodboldklub, men han foretrækker at blive hos ”The Reds”, hvor han efterhånden har accepteret sin rolle.

Det er den engelske avis Sportwitness som skriver, at den belgiske angriber til avisen Het Laatste Nieuws i Holland fortæller, at han er tilfreds med rollen i Liverpool. Belgieren vil spille om trofæer, og han har ikke lyst til et eventyr i en anden klub.

Origi blev folkehelt på Merseyside sidste sæson, da han udover de afgørende scoringer mod Barcelona også scorede et vanvittigt overtidsmål i lokalbraget mod Everton på Anfield, som gav hjemmeholdet en 1-0 sejr. Ifølge den lokale avis Liverpool Echo har Origi scoret 33 mål i 137 kampe for klubben.

Belgieren bliver set som en helt på Anfield, men også indimellem til stor frustration for sine svingende præstationer. Origi må ofte affinde sig med en reserve-rolle efter trekløveret Salah, Fimino og Mane, som har været Klopps foretrukne angribere.

Den tyske-manager ser dog ud til at være glad for sin belgiske joker og sidste sommer valgte angriberen at underskrive en ny femårig-kontrakt med Klopp og Co. Belgieren har været i klubben siden 2014.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik