Fodbold nyheder

Sportsdirektør:
De er ikke billigere end 160 mio. kroner

Af Nicolai Christensen

Norwich er rykket ned i Championship, men har en masse spændende unge spillere, der har været interesse omkring.

Article image
Ritzau-Scanpix

Todd Cantwell, Ben Godfrey, Max Aarons og Emiliano Buendia er alle spillere, der har slået igennem i Premier League i denne sæson. De har flere ting tilfælles, og en af dem, er, at de alle spiller for Norwich, der ikke vil være at finde i Premier League i næste sæson. De har alle været indblandet i nogle rygter, som sender dem videre efter denne sæson, men ifølge Norwich sportsdirektør, Stuart Webber, så starter seriøse bud på de nævnte spillere først på 160 mio. kroner, lyder det fra Webber til Norwich Evening News.

- Vi er vanskellige at forhandle med når vi sælger spillere, og vi holder alle kortene på vores unge spillere. Ikke en eneste af dem har mindre end tre år tilbage af deres kontrakt. De skylder os, vi skylder dem.

- De er hjemmeavlede, og engelske spillere koster mere. Det er nærmest en Premier League-skat disse dage. Vi er heldige, at vi har flere af dem. Jeg er sikker på, at der også vil være interesse for vores yngre, lød det fra Stuart Webber til Norwich Evening News.

Sportsdirektøren har også været ude at bekræfte, at der ikke er kommet nogle bud på de fire spillere endnu, men det kunne noget godt tyde på, at der ville komme i løbet af sommeren. Det er også værd at ligge mærke til, at Webber udtaler at budene starter ved de 160 mio. kroner, hvilket betyder at der nok også skal mere til at få købt en af spillerne fri fra Norwich.

Norwich skal i aktion senere i dag, hvor de skal til Stamford Bridge, for at forsøge og drille Chelsea. Kampen går i gang klokken 21:15, og mon ikke nogle af de ovennævnte spillere vil være at finde i kampen.

Mere om Norwich

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik