Fodbold nyheder

Chelsea interesseret i klasse-keeper

Af Nicolai Christensen

Chelsea muligvis på udkig efter en ny første-målmand, ifølge engelsk medie.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kepa Arrizabalaga har i denne sæson haft den dårligste redningsprocent i Premier League, og det har ifølge det engelske medie, Mirror, fået Chelsea-manager, Frank Lampard, til at kigge efter en erstatning.

Jan Oblak fra Atlético Madrid lader til at være manden. Den slovenske keeper har i indeværende sæson holdt 16 clean sheets, og slog ligeledes i denne sæson rekorden, for at nå 100 clean sheets på færrest kampe. Han skulle bruge 182 kampe, hvilket betød, at han tog rekorden fra den tidligere La Liga-keeper, Miguel Reina, der skulle bruge 222 kampe.

Oblak har en frikøbsklausul på omkring 980 mio. kroner, hvilket også vil gøre ham til verdens dyreste keeper, i så fald at Chelsea vælger at betale hans frikøbsklausul. Chelsea har dog tænkt sig forsøge at gøre deres nuværende keeper, Kepa Arrizabalaga, del af en handel, hvor de sender Kepa og en pose penge afsted til Madrid, i bytte for den 27-årige målmand, ifølge Mirror.

Chelsea har op til næste sæson allerede købt Hakim Ziyech fra Ajax, og Timo Werner fra Leipzig. Så skulle Jan Oblak-handlen også blive en realitet, kan man for alvor begynde at snakke Chelsea ind i kampen om topplaceringerne til næste sæson.

Mere om Jan Oblak

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik