Fodbold nyheder

AC Milan ude efter erstatning for Simon Kjær

Af Raymund Nelausen

Den italienske storklub ønsker at erstatte Simon Kjær med en tysker, som har haft stor succes hos SC Freiburg.

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan hentede danske Simon Kjær tilbage i januar på en lejeaftale, men ifølge tyske Bild bliver aftalen ikke gjort permanent. I stedet ønsker Milano-klubben at satse på 23-årige Robin Koch fra SC Freiburg.

Robin Koch har haft en stor sæson i det tyske, hvor han var tæt på at føre SC Freiburg i Europa League. Han har også fået debut for det tyske landshold, og regnes af flere eksperter til at være fremtidens mand i forsvaret. Der er da også kamp om Kochs underskrift, da både Tottenham og RB Leipzig er interesseret i forsvarsspilleren.

AC Milan kan dog være tættere på en aftale, og det skyldes Ralf Rangnick. Den 62-årige tysker overtager trænersædet hos italienerne efter denne sæson, og med Rangnick ved roret, kan det bidrage til at lokke Robin Koch med til Italien.

Dette er dårlige nyheder for Simon Kjær, som ellers har imponeret for "I Rossoneri". Danskeren har fået ni kampe for AC Milan, og holdt clean sheet fire gange. Han kæmper for en fast kontrakt, men med tilføjelsen af Robin Koch kan det blive svært for Simon Kjær.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik