Fodbold nyheder

Ole Gunnar Solskjær:
Det er okay at fejle

Af Nicolai Christensen

Manchester Uniteds norske manager, Ole Gunnar Solskjær, fortæller om den offensive succes siden Premier Leagues genstart.


Manchester United blev med deres 3-0-sejr over Aston Villa i sidste runde, det første hold i Premier Leagues historie til at vinde fire kampe i streg med minimum tre mål. I et interview med Sky Sports frem imod deres kamp mod Southampton, fortæller nordmanden om den offensive succes.

- I de første to eller tre momenter efter du har vundet bolden, ser du om du kan spille den fremad. Hvis du mister bolden, bare slap af. Du er så tæt på dem, så du kan vinde bolden tilbage. Det har været fedt at se en attitude fra spillerne, ligesom ”OK, jeg vil prøve, og hvis jeg ikke har succes, så vil jeg bare vinde bolden tilbage", lyder det fra Solskjær til Sky Sports.

Specielt spillere som Bruno Fernandes, Anthony Martial, Marcus Rashford og unge Mason Greenwood har været i god form siden genstarten af Premier League. Greenwood har scoret i tre kampe i streg, og det har den portugisiske kreatør, Bruno Fernandes, ligeså.

- Det er fantastisk for mig at se dem udfolde sig, da det er et Manchester United-hold. Vi er nødt til at tage chancer, være risikable, være modige og mest af tiden vil du blive belønnet hvis du er modig. Vi skal beholde den mentalitet.

Succesrige managers som Jürgen Klopp og Pep Guardiola har også tidligere været ude og fortælle om denne her frihed, som spillerne har brug for at få på den sidste tredjedel, for at være mest farlig, og der skiller Solskjær sig altså ikke ud fra dem.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik