Fodbold nyheder

Politiet anholder 12-årig dreng i sag vedrørende Crystal Palace-kant

Af Nicolai Christensen

En 12-årig dreng er blevet anholdt pga. racistiske beskeder til Wilfried Zaha.

Article image
Ritzau-Scanpix

Wilfried Zaha har offentliggjort, at han har modtaget utallige racistiske beskeder på de sociale medier. Det gjorde han inden Crystal Palaces kamp tidligere i dag, hvor de tabte med 0-2 til Aston Villa på Villa Park. Dette er en sag, der er meget specielt og ærgerlig i en tid, hvor der er meget fokus på kampagnen, Black Lives Matter.

- Vi var orienteret om mange racistiske beskeder til en fodboldspiller i dag og efter at have undersøgt sagen og kigget ind i den, har vi anholdt en dreng, lød det fra WM Police i et tweet tidligere i dag.

Roy Hodgson blev efter kampen imod Aston Villa spurgt ind til sagen af Sky Sports, og han var i chok over sagen.

- Det er rigtig trist, at på en kampdag, en spiller vågner op til en sådan kujon-agtig opførsel. Det er rigtigt at Wilf (Wilfried Zaha, red.) har gjort folk opmærksomme på det og jeg synes ikke det er noget, at man skal være stille omkring, lød det fra Hodgson efter kampen.

Om dette havde noget, at gøre med en ikke specielt kreativ indsats fra den dygtige ivorianer kan vi ikke svare på, men det var ikke et oplagt Crystal Palace-mandskab, der tabte 0-2 til Aston Villa. En kamp, der i øvrigt startede ud med en meget diskutabel kendelse, hvor Crystal Palace fik underkendt et mål fra Mamadou Sakho.

Mere om Wilfried Zaha

Mere om Crystal P

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik