Wolverhampton - Everton

England: Premier League
Wolverhampton R. Jiménez (Str. 45), L. Dendoncker (46), D. Jota (74)
Molineux StadiumFuld tid3-0
Everton
Lineup

Everton-anfører chokeret

Af Nicolai Christensen

Evertons anfører, Seamus Coleman, var efter deres nederlag til Wolves i dag chokeret over hvor dårlige Everton var.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det var ikke en tilfreds Everton-anfører, der efter dagens kamp imod Wolverhampton, som endte med et 0-3-nederlag, udtalte sig om kampen og Everton-spillernes præstation.

- Det var chokerende, virkelig, virkelig ringe. Ingen steder at gemme sig. De var bedre overalt på banen, lød det fra en frustreret Everton-anfører til Sky Sports.

Coleman mener ikke, at det handler om den kvalitet som Everton-truppen besidder, men at det handler om noget vedrørende deres engagement.

- Målt på kvalitet har vi nogle gode spillere, men attituden og lysten var der ikke i dag. Vi er nødt til at have mere engagement på den daglige basis og virkelig løfte det her sammen.

Den 31-årige irer mener også det er på tide, at spillerne begynder at steppe op, da en så dygtig manager som Carlo Ancelotti ikke vil være tilfreds med sådanne præstationer, og det vil være ærgerligt, da han er en manager med mange titler og succes bag sig.

- Denne indsats er ikke god nok til sådan en træner. Hvis vi ikke giver os fuldt ud vil der ikke få lang tid før han siger farvel. Han kommer ikke til at finde sig i flere præstationer som denne. Som hold er vi nødt til at gøre det bedre, og spørge os selv om vi er dygtige nok til at spille for denne fodboldklub.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik