Fodbold nyheder

Tidligere Bayern München-stjerne om Leroy Sané:
Det her skal han forbedre

Af Raymund Nelausen

Den tidligere profil hos ”Die Rekordmeister” Lukas Podolski glæder sig over købet af Leroy Sané, men mener ikke, at den 24-årige tysker har nået sit fulde potentiale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München vandt det tyske mesterskab for ottende år i træk, men de er allerede klar til næste sæson, hvor de har Leroy Sané med i truppen. Den tyske landsholdsspiller har vist sig som en stor profil hos både Schalke 04 og Manchester City, men han kan blive bedre endnu.

Lukas Podolski, som repræsenterede Bayern München fra 2006 til 2009, har rost tilføjelsen af Leroy Sané og udtalt, at Sané er en fantastisk spiller. Han er dog stadig ung, og Podolski mener der er plads til forbedringer.

- Han (Sané, red.) har endnu ikke ramt sit topniveau. Han har stadig brug for lidt erfaring og et par sæsoner mere. Han har brug for at spille for det tyske landshold, en europæisk titel samt et verdensmesterskab, udtalte Lukas Podolski til Sky i Tyskland.

Selvom Leroy Sané nåede 90 kampe og 25 mål i Premier League for Manchester City, er han ikke færdig med at udvikle sig ifølge Lukas Podolski. Det er gode nyheder for Bayern München-fansene, der kan følge Sanés udvikling i en af Europas farligste offensiver, som også har Serge Gnabry, Thomas Müller og Robert Lewandowski.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik