Fodbold nyheder

Norwich-spillerne kæmper for overlevelse og lønnen

Af Christian Kern Hansen

Ifølge The Sun kan Norwich-spillerne se frem til at få halveret deres nuværende løn, såfremt, at de ikke klarer skærerne i Premier League i år.


Norwich har kniven for struben på nuværende tidspunkt i Premier League med blot fem kampe tilbage, og klubben har hele syv point op til 17.pladsen der medfører overlevelse i den bedste engelske række. I aften klokken 19.00 møder klubben netop 17.pladsen på udebane Watford, og taber "kanariefuglene" denne kamp ser det unægtelig svært ud for klubben fra den østlige del af England at overleve i Premier League.

Bliver nedrykningen i denne sæson en realitet, kan Norwich-spillerne ifølge britiske The Sun se frem til en voldsom lønnedgang. Det britiske medie skriver i , at spillerne kan se frem til at få halveret deres lønninger, såfremt næste år står på Championship-bold. Det britiske medie skriver, at spillere som Todd Cantwell og Emiliano Buendia tjener mellem cirka 206.000 danske kroner og cirka 247.000 danske kroner om ugen, og disse to spillere kan blandt andet se frem til at få halveret deres lønninger, hvis ikke klubben igangsætter en seriøs slutspurt i de sidste fem kampe i Premier League. The Sun skriver ligeledes, at Norwich-spillerne generelt kommer til at tjene mellem cirka 103.000 danske kroner og cirka 124.000 danske kroner om ugen, hvis nedrykningen bliver en realitet, hvilket dog stadig vil være højere end gennemsnittet i Championship, hvor den gennemsnitlige lønning ligger på cirka 82.000 danske kroner om ugen ifølge britiske The Sun.

Norwich møder udover Watford ude i aften, West Ham hjemme, Chelsea ude, Burnley hjemme, og slutter af med Manchester City på udebane. Med kampprogrammet in mente er det derfor meget sandsynligt, at nedrykningen bliver en realitet.Mere om Norwich

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid