Fodbold nyheder

Alaba står med det svære valg

Af Christian Kern Hansen

David Alaba har fået frie tøjler fra Bayern München til at træffe valget om enten at blive eller forlade klubben denne sommer til fordel for en Premier League-klub.


David Alaba har været i Bayern München siden 2008, og har både optrådt på U19-holdet, andenholdet og selvfølgelig førsteholdet, og den østrigske landsholdsspiller har været i Bayern lige siden 2008 med undtagelse af en halvsæson i 2011, hvor østrigeren var på leje i Hoffenheim frem til sommeren 2011. Alaba har opnået hele 382 kampe for den sydtyske gigant, der igen i denne sæson kunne kalde sig for både vindere af Bundesligaen og den tyske pokalturnering DFB-pokal. David Alabas kontrakt står dog allerede til at udløbe næste sommer i 2021, og i et interview med det britiske medie The Mirror har den administrerende direktør i klubben Karl-Heinz Rummenigge udtalt, at man ikke ønsker at frigive spillere på en fri transfer, og dette betyder altså, at David Alaba inden længe skal træffe valget om enten at blive i det sydstyske eller søge nye udfordringer andetsteds i Premier League eller måske i en helt anden liga.

- Vi ønsker ikke at miste en spiller på fri transfer næste år- det vil jeg være meget tydelig omkring, udtalte Karl-Heinz Rummenigge til The Mirror.

Ifølge The Mirror er det den østrigske midterforsvarer som selv må bestemme om han ønsker at skifte til en Premier League-klub, og ifølge mediet er klubber som Chelsea, Manchester United og Manchester City mulige købere til østrigeren, der i denne sæson har figureret meget i midterforssvaret og ikke på den vante venstreback, som følge af skader i Bayern München-forsvaret.


Mere om David Alaba

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea