Fodbold nyheder

Barcelona tilbød Griezmann i håbet om at få Martínez den anden vej

Af Christian Kern Hansen

Barcelona har angiveligt forsøgt at tilbyde Griezmann til Inter med henblik på at kunne få Lautaro Martínez den anden vej.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der har i en længere periode været rygter om, at Barcelona skulle være interesseret i Inter-angriberen Lautaro Martínez, der har udvist et højt niveau i Milano-klubben Inter. Den italienske avis Il Messagero skriver, at FC Barcelona har tilbudt den franske offensivspiller Antoine Griezmann til Inter med henblik på at indgå en byttehandel, hvor Lautaro Martínez skulle sendes den modsatte vej, men ifølge den italienske avis, er det franskmanden Antoine Griezmann´s høje løn som har ageret barrikade for italienerne og den potentielle byttehandel. Il Mesaggero skriver også, at Barcelona har tilbudt Antoine Griezmann til Juventus førhen, men, at de heller ikke kunne betale Griezmanns høje løn.

Avisen skriver ydermere, at Inter pønser på at forlænge kontrakten med Lautaro Martínez, i håbet om at kunne afskrække interessenterne, som ellers tilsyneladende har været meget interreseret hidtil.

Martínez´kontrakt udløber i sommeren 2023.
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig