Fodbold nyheder

Owen:
Loyaliteten til Origi kostede Werner

Af Christian Bang Jensen

Liverpools loyalitet til Divock Origi forhindrede dem i at skrive under med tyske Timo Werner fra RB Leipzig. Det mener den tidligere angriber i klubben Michael Owen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det var en offentlig hemmelighed, at tyske Timo Werner skulle skifte tilværelsen i RB Leipzig ud med northern pork pie, tonerne af You'll Never Walk Alone og Jürgen Klopp som nærmeste leder i Liverpool. Men sådan gik det ikke, og angriberen skal i stedet tørne ud for Chelsea i den kommende sæson.

Ifølge Liverpool-legenden Michael Owen er der én bestemt grund til, at Timo Werner ikke havnede i scouser-landet.

- (Divock) Origi underskrev en ny lang aftale. Liverpool var loyal overfor ham. Han har gjort, hvad han har gjort, og pludselig tænke de (Liverpool), at det var godt nok til en ny kontrakt. Det har forhindret dem i at gå ud og bruge mange penge på en ny angriber, siger Michael Owen til ’Premier League Productions.’

25-årige Divock Origi var en meget afgørende faktor for, at Liverpool i sidste sæson vandt Champions League med to mål i semifinalerne mod FC Barcelona og den afgørende 2-0-scoring mod Tottenham i finalen.

Det er ifølge Michael Owen dét, der har været afgørende for, at den belgiske angriber har fået forlænget kontrakten. Loyaliteten, som Liverpool har udvist spilleren, skulle derfor have kostet den mulige tilgang af Timo Werner. Og det ærgrer den tidligere angriber på Anfield.

- De skrev under med (Divock) Origi på en lang kontrakt, som reelt betød, at der ikke er behov for en anden angriber, men jeg er ikke sikker på, at de har gjort det rigtige, fortsatte Michael Owen.

Divock Origi har kontrakt med "The Reds" til sommeren 2024.

Mere om Divock Origi

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik