O. Giroud (28), Willian (43), R. Barkley (90)
Jonathan Kjær Troelsen

Chelsea på cruise control i hjemmesejr

Der var vigtige point på spil denne lørdag aften, da Watford gæstede Stamford Bridge.
Chelsea, med Andreas Christensen i startopstillingen, vandt en utrolig sikker sejr hjemme på Stamford Bridge over Watford, som aldrig var i nærheden af point.

Den blå London-klub kom foran efter 28 minutter, da Olivier Giroud sparkede føringsmålet i nettet på forarbejde af Ross Barkley. Chelsea dominerede spillet og havde langt størstedelen af boldbesiddelsen, mens Watford forsøgte at stå kompakt i defensiven.

Kort før pausen scorede brasilianske Willian til 2-0, da han eksekverede et straffespark, som var et resultat af Watford-forsvarets hårdhændede behandling af venstrekanten Pulisic.

De nedrykningstruede gæster formåede aldrig at svare tilbage, og i kampens overtid scorede Ross Barkley kampens sidste mål, da han nettede til slutstillingen 3-0.

Med sejren indtager Chelsea fjerdepladsen med to point ned til Manchester United, mens Watford ligger ét point over nedrykningsstregen, hvor Aston Villa ånder dem i nakken.

Watfords seneste sejr er før coronapausen, hvor de nærmest sensationelt gav Liverpool sæsonens første nederlag på 3-0.