Fodbold nyheder

Officielt:
Sané skifter til Bayern

Af Simon Lindgren

Transferen har været længe undervejs, men nu kan Leroy Sané endelig kalde sig Bayern-spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leroy Sané er nu officielt Bayern München-spiller. Den 24-årige tysker forlader Manchester City efter at have spillet i klubben siden 2016. Det forlyder, at Bayern München betaler i omegnen af 450 millioner kroner for kantspilleren.

Det er ikke mange minutter, som Sané har spillet i denne sæson. Faktisk er han blot noteret for en enkelt optræden i indeværende Premier League-sæson. Tyskeren pådrog sig nemlig en alvorlig knæskade i Community Shield-opgøret mod Liverpool i august 2019, hvilket har holdt ham ude i næsten et år.

Nu går turen så til det sydtyske, hvor han sammen med resten af Bayern-holdet skal forsøge at holde den dominerende stime kørende. Han ser da også frem til den nye udfordring.

- FC Bayern er en stor klub med store ambitioner - ambitioner, som passer godt til mig. Jeg glæder mig til nye udfordringer og jeg kan ikke vente med at træne med holdet, fortæller Leroy Sané til Bayerns officielle hjemmeside.

Efter at have vundet to mesterskaber med Manchester City, måtte de i indeværende sæson se sig slået af Liverpool. Selvom Sané ikke har haft den store indflydelse på sæsonen, så har han tilbragt en gylden tid i klubben.

- Leroy har været en del af en af de mest specielle perioder i klubbens historie. Han forlader klubben med et held og lykke fra alle her i Manchester City, siger Pep Guardiola på City’s officielle hjemmeside.

Leroy Sané’s bedste sæson i klubben var i sæsonen 2017/2018, hvor han spillede 32 Premier League-kampe, lavede ti mål og fire assist.

Mere om Leroy Sané

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig