Fodbold nyheder

Avis:
Arsenal lurer på LaLiga-kvartet

Af Daniel Fisker

Den spanske avis La Razon mener at vide, at Arsenal lurer – og forbereder bud – på fire spillere fra LaLiga.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et af sommerens mest hårdnakkede transferrygter sender Thomas Partey til Arsenal. Den spanske avis La Razon rapporterer, at ”The Gunners” stadigvæk er interesserede i Partey, selvom Atlético Madrid-midtbanespilleren ikke forlader den spanske hovedstadsklub, hvis ikke frikøbsklausulen på 373 millioner kroner bliver indløst.

Den højtprofilerede Valencia-højrekant Carlos Soler rygtes også til Arsenal, som af økonomiske hensyn kan blive nødt til at sælge den 23-årige spanier for 300 millioner kroner, selvom hans frikøbsklausul lyder på 1,12 milliard kroner.

Derudover pønser ”The Gunners” også på at udnytte det, hvis Espanyol rykker ned i LaLiga2 – Segunda División. Barcelona-klubben er i øjeblikket bundprop i LaLiga. Arsenal vil udnytte en eventuel nedrykning til at få fingrene i den defensive midtbanespiller Marc Roca til spotpris.

Det seneste Arsenal-transferrygte sender Levante-midtbanespilleren Enis Bardhi til Emirates Stadium. Arsenal er villige til at betale 150 millioner kroner for den 24-årige landsholdsspiller fra Nordmakedonien, som har en frikøbsklausul på 373 millioner kroner.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik