Fodbold nyheder

Scoring i sidste minut bag stor Vejle-triumf

Af Mike Hjulmand

Vejle vandt sæson 4 af eSuperligaen efter en dramastisk finale, der blev afgjort med en scoring i sidste minut.

Article image

De har hungrede efter at vinde eSuperligaen og de har tidligere både været i finalen og semifinalen, men uden held. Nu var den der langt om længe for Vejle, der først slog Lyngby i semifinalen og derefter OB i finalen, hvor der skulle en tredje kamp til for at afgøre guldet.

- Det var en syg oplevelse. LordHjorth er der virkelig i dag og det er en forløsning for os alle og, at det skal slutte af med, at Arrow så afgører det på et af sine utallige langskud er bare super fedt. Ved målet løber Arrow og LordHjorth ned i armene på Esser, vores tredje spiller. Jeg er næsten helt tæt til tårer nu, det er så ubeskriveligt det her, siger Vejle-træner Kent Brylle ovenpå den store triumf.

Der var mere end eSuperliga-titlen som Vejle kunne tage med hjem. Kent Brylle vandt årets træner og Arrow vandt årets MVP (Mest værdigfulde spiller i ligaen). En stor sæson af Vejle-holdet, der blev nummer tre i grundspillet, men ved finals var de ustoppelige og vandt fortjent guldet.

- Vi har ryddet hele bordet og det er fantastisk med vores hårde arbejde. Det giver en rigtig fedt følelse og nu skal vi slutte arbejdet af med kvalifikation til en stor turnering her i Danmark, men først skal vi nyde denne store triumf, lyder det fra Kent Brylle.


Vejle vandt sæson 4 af eSuperligaen med en finalesejr over OB, hvor LordHjorth vandt første kamp med 3-2 over Emil Skifter. Anden kamp blev 2-1 til Grøn fra OB over Arrow og derfor skulle, der en tredje kamp til inden en samlet vinder kunne findes. Her var det igen Arrow og Grøn overfor hinanden, men ikke den samme vinder. Denne gang blev det Arrow der vandt 2-1 og guldet endte derfor i det jyske.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik