Fodbold nyheder

James:
Hvorfor spiller jeg ikke?

Af Troels Drasbech

Det er en fortvivlet colombianer, der i skrivende stund spiller i Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

James Rodriguez har ikke spillet meget for Real Madrid i denne sæson, og han er selv nysgerrig over, hvad der ligger til grunde. Colombianeren fik sine første LaLiga-minutter siden oktober i søndagens kamp mod Real Sociedad - han har forklaret, at han behøver mere kontinuitet, hvis kvaliteterne skal vise sig.

Han har i et interview med Gol Caracol fortalt om sin nuværende situation med manglende spilletid. Det skriver Marca.

- Hvorfor spiller jeg ikke? Det er et godt spørgsmål, som jeg gerne selv vil have svaret på.

- Når man vinder store titler med en fast stamme af spillere, opnår de stor troværdighed - det skaber kernen af faste spillere, hvilket er svært at ændre på. Det er svært at vise mine egenskaber på få minutter, fortalte James.

Den 28-årige er blevet kritiseret for sin manglende professionalisme i de seneste måneder hos "Los Blancos" - noget colombianeren ikke vil acceptere.

- Meget bliver sagt om mig, og det meste er løgn. Det værste er, at min professionalisme bliver betvivlet - det vil jeg ikke acceptere.

- Jeg er meget professionel - det er grunden til, at jeg er kommet så langt. Folk tæt på mig samt holdkammerater ved, hvad jeg snakker om. Jeg passer på mig selv som ingen andre og træner meget i mit daglige liv, sagde James bl.a. i interviewet.

James Rodriguez beretter yderligere i interviewet, at hvis han får muligheden for at vælge, så bliver det til et klubskifte, hvor han vil få fast spilletid.

Mere om James Rodríguez

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Europa League - Wolverhampton - Sevilla