Fodbold nyheder

Brøndby-talent er i engelsk og italiensk søgelys

Af Jonathan Kjær Troelsen

Vestegns-klubben har stor fokus på, at egne talenter skal slå igennem på førsteholdet. Nu er der udenlandsk interesse for en af de unge talenter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Store klubber som AC Milan og Crystal Palace skulle være meget interesserede i Brøndbys unge midtbanespiller Anis Ben Slimane, der har fået sit gennembrud denne sæson.

Til Brøndbys testkamp i vinters mod Norrköping, var AC Milan blandt andet på plads for at se talentet udfolde sig. Den 19-årige dansker med tunesiske rødder har en kontrakt, der udløber i sommeren 2023.

Siden testkampen i vinters har chefscouten i AC Milan, Geoffrey Moncada, forhørt sig omkring Slimane for at få endnu flere informationer om ham, og derfor virker den italienske storklub meget interesseret i den 19-årige. Det skriver BT.

Som Indkast.dk tidligere har skrevet om, har Brøndby fastsat en salgspris på Slimane, som efter sigende skulle ligge på 37 millioner kroner.

Det unge talent har kun været i Brøndby et års tid, da han sidste sommer kom til klubben fra AB i den danske 2.division.

Mere om Anis Ben Slimane

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik