Lyngby - OB

Danmark: Superligaen
Lyngby
Lyngby StadionFuld tid1-2Tilskuere: 875
OB
LineupReferatVideo

OB kom igen mod passive Lyngby

Af Daniel Fisker

Lyngby havde kurs mod en forløsende sejr, men et velfortjent OB-comeback forpurrede "De Kongeblås" jagt på point.

Det startede lovende for værterne på Lyngby Stadion, som fra kampens start udviste god kontrol med spillet. Det blev allerede belønnet efter 12 minutters spil, hvor Rezan Corlu blev sat i scene i maskinrummet foran OB-feltet. Den driblestærke Brøndby-lejesvend udviste fin boldkontrol, inden han udplacerede Oliver Christensen og sendte bolden i netmaskerne via stolpen.

Kampens første mål medførte tilsyneladende optimisme og overskud hos Lyngby-spillerne. Der gik dog ikke længe, før passiviteten tilsyneladende begyndte at snige sig ind hos værterne, som fik sig en forskrækkelse efter en lille halv times spil, hvor kun Lyngby-overliggeren stod i vejen for en udligning.

Selvom Lyngby formåede at lukke fint ned for OB-spillet, så var det alligevel fynboerne, der havde størstedelen af initiativet i kampen. Det passive Lyngby-spil blev manifesteret i de døende minutter af første halvleg, hvor et passivt Lyngby-forsvar førte til, at bolden blev lagt til rette for Troels Kløve, som trykkede af med det samme. En Lyngby-forsvarer rettede skuddet af, hvorfor Thomas Mikkelsen var chanceløs i Lyngby-målet.

I starten af anden halvleg fik OB-angriberen Sander Svendsen rigtig meget plads at folde sig ud på. Det kom til at koste Lyngby dyrt efter en lille times spil, hvor nordmandens angrebskollega Max Fenger blev sendt i dybden af en stikning. Det passive Lyngby-forsvar førte til, at en velplaceret og forholdvis umarkeret Svendsen uden besvær kunne bringe fynboerne i front.

OB’s føringsmål betød, at Lyngby igen var henvist til 3. pladsen i nedrykningsgruppe 1. Det betød, at de pressede værter tilsyneladende var villige til at satse, hvilket medførte fornyet energi og flere chancer til ”De Kongeblå”. Lyngby formåede dog ikke at omdanne det ellers lovende spil til mål, selvom OB til tider var presset i bund.

I stedet var det den indskiftede OB’er Anders Klynge, som var snublende tæt på at kunne lukke og slukke på Lyngby Stadion i kampens døende minutter. Mandagens gyser-opgør i nedrykningsgruppe 1 endte derfor med et velfortjent OB-comeback og en foreløbig usikker tilværelse på 3. pladsen for Lyngby.

Lyngby – OB: 1-2 (1-1)

1-0: R. Corlu (12’)
1-1: T. Kløve (41’)
1-2: S. Svendsen (58’)

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid