Fodbold nyheder

Avis:
Klopp vil bytte Mané for PSG-stjerne

Af Christian Kern Hansen

Den britiske avis The Sun beretter om, at en potentiel byttehandel mellem Liverpool og PSG kunne være under opsejling.

Article image
Ritzau-Scanpix

The Sun skriver, at Jürgen Klopp ønsker at erstatte den senegalesiske stjernespiller Sadio Mané med PSG-kometen Kylian Mbappé. Ifølge det engelske medie skulle årsagen være, at der sås tvivl om senegaleserens egentlige motivation for at spille i Liverpool de næste mange sæsoner, og det er med udgangspunkt i kantspillerens nuværende kontrakt med Liverpool, der står til at udløbe i sommeren 2023. Erstatningen skal angiveligt findes i den franske hovedstad, hvor stjernespilleren Kyllian Mbappé optræder for de franske mestre, PSG.


The Sun skriver ydermere, at Liverpool planlægger at betale i omegnen af 1,650 milliarder danske kroner, samtidig med, at man sender den senegalesiske landsholdspiller til den franske mesterklub.

Sadio Mané har udviklet sig markant under den tyske træners ledelse af Merseyside-klubben, og det var da også selvsamme manager der var med til at købe senegaleseren tilbage i 2016, hvor han kom fra Premier League-kollegaerne, Southampton. Men om Mané´s udvikling fortsætter med at skulle iagttages i England er altså nu en smule uvist, da Klopp tilsyneladende ikke lader til at være overbevist om, at den 28-årige kantspiller ønsker at optræde for klubben de næste mange sæsoner.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik