Fodbold nyheder

Napoli-præsident vil kun sælge Koulibaly på en betingelse

Af Troels Drasbech

Aurelio De Laurentiis lader ikke forsvarsspilleren gå, medmindre prisen rammer forventningen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Napolis præsident Aurelio De Laurentiis har været offentligt ude og fastslå, at Kalidou Koulibaly ikke forlader klubben for mindre end 750 millioner kroner - senegaleseren er i den grad en eftertragtet spiller på markedet blandt de europæiske topklubber. Det skriver Mirror.

Koulibaly har været kædet sammen med både PSG, Manchester United, Manchester City og Liverpool denne sommer, hvor flere medier har rapporteret, at den nuværende corona-pandemi vil have ændret på spillerens markedspris. Men den estimering ændrer tilsyneladende ikke på De Laurentiis' planer for prissætningen af bagstopperen.

- Hvis f.eks. City eller PSG dukker op med 750 millioner kroner, vil jeg tænke over at sælge Koulibaly - det er forventeligt, at spilleren forlader klubben, hvis det har været hensigten i længere tid, udtaler præsidenten, inden han fortsætter:

- Jeg vil ikke engang overveje et bud omkring 450 millioner kroner. Jeg er stålfast, afslutter De Laurentiis i et interview med Corriere dello Sport.

Dermed skal prisen være helt i top, hvis nogle af bejlerne skal gøre sig forhåbning om senegaleserens underskrift - noget der kan blive problematisk grundet de økonomiske konsekvenser af pandemien.

Mere om Kalidou Koulibaly

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik